8 martie 2011- o data foarte importanta pentru intreaga omenire – au mai ramas fix 653 de zile pana la inevitabilul scenariu apocaliptic din 2012.

Cataclisme naturale, razboaie sau doar propaganda – oamenii reactioneaza cu indiferenta sau cu panica fata de aceste zvonuri cladite pe fundamente mai mult sau mai putin reale. Daca faceti parte din categoria oamenilor paranoici inca mai aveti sansa sa mergeti in state sa va cumparati pentru sume considerabile, adaposturi subterane ce va vor proteja de diverse catastrofe cum ar fi : eruptii vulcanice, tsunami, cutremure, atacuri spatiale etc. Pentru achizitii si mai multe informatii puteti intra aici http://www.terravivos.com/secure/shelters.htm (Nota* -aceste adaposturi nu protejeaza impotriva cretinismului).

Si acum, printre multe beri, fotbal si alte alea , ne mai putem aminti de 8 martie ca fiind „Ziua internationala a femeii”.

Aceasta sarbatoare a aparut undeva la inceputul secolului XX in urma unor manifestatii, revolte (socialiste in mare parte )privind drepturile femeilor.

Daca esti femeie si te afli in momentul de fata prin Rusia, poti incalca linistita regulile de circulatie deoarece politia va face o exceptie in aceasta zi. 😀

De ce iubim femeile va poate spune Mircea Cartarescu…la ceilalti le ramane sa trimita felicitari, sa cumpere cadouri, sa le ofere toata dragostea (din suflet sau de pe bancheta din spate a masinii) sau ce va mai vine prin  minte.

 

Mult respect pentru sexul frumos si big up for the women in our lives!

 

 

 

 

 

 

Pentru cei care vad 8 martie ca ” ziua mamei” , am atasat mai jos doua melodii pe aceasta tema.

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s