Daca se intampla vreodata sa ajungeti multi-milionari si va e frica de faptul ca nu o sa stiti ce sa faceti cu banii. aveti mai jos cateva idei:

Nicholas B. – cu o avere de peste 2 miliarde de dolari, este homeless. Considera ca si-a pierdut interesul de a cumpara lucruri materiale. Sare din hotel in hotel.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Karen S. – o asistenta medicala care , in ciuda faptului ca a castigat 1 milion de lire la o emisiune televizata, nu a vrut sa renunte la slujba ei obisnuita din spital.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
S.Alexander – este un tip din Marea Britanie ce cheltuie anual 100.000 de lire pentru cosmetice si tratamente la salon…la cateva saptamani isi injecteaza botox pentru a se mentine tanar. Recent a cumparat o statiune turistica din Bulgaria si a numit-o dupa propriul sau nume.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Graham P. – dupa ce a fost intr-o calatorie prin Africa , s-a intors cu titlul de „intelept” in grupul Masai, dupa ce a reusit sa rezlve un conflict dintre doua triburi africane. In cinstea lui au facut o ceremonie unde au sacrificat o vaca in cinstea lui si l-au servit cu urina de taur. El este foarte mandru de titlul obtinut si de atunci poarta hainele specifice tribului. A planuit sa isi vanda averea pentru a locui cu tribul in Africa in luxoasele resedinte construite din balegar.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Gunter a 4-lea – este…cel mai bogat..caine din lume. A mostenit o avere de peste 300 de milioane de dolari de la o contesa nemtoaica. Plus o casa cumparata de la Madonna pe undeva prin Miami..


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

R.Graham – acum vreo 30 de ani a deschis o banca de sperma mai speciala, care primeste „material” de la personalitati de geniu, oameni cu IQ-uri foarte mari si castigatori ai premiului Nobel. Visul lui e sa creeze o rasa de oameni superiori…

Pentru cei interesati, banca de sperma se gaseste undeva in San Diego, iar daca aveti emotii , nu va faceti griji, se va gasi ceva asistenta asiatica sa va dea o „mana de ajutor”.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Abonati-va la blog pentru a primi pe mail stiri de genu si nu numai.

About yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s