Daca se intampla vreodata sa ajungeti multi-milionari si va e frica de faptul ca nu o sa stiti ce sa faceti cu banii. aveti mai jos cateva idei:

Nicholas B. – cu o avere de peste 2 miliarde de dolari, este homeless. Considera ca si-a pierdut interesul de a cumpara lucruri materiale. Sare din hotel in hotel.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Karen S. – o asistenta medicala care , in ciuda faptului ca a castigat 1 milion de lire la o emisiune televizata, nu a vrut sa renunte la slujba ei obisnuita din spital.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
S.Alexander – este un tip din Marea Britanie ce cheltuie anual 100.000 de lire pentru cosmetice si tratamente la salon…la cateva saptamani isi injecteaza botox pentru a se mentine tanar. Recent a cumparat o statiune turistica din Bulgaria si a numit-o dupa propriul sau nume.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Graham P. – dupa ce a fost intr-o calatorie prin Africa , s-a intors cu titlul de „intelept” in grupul Masai, dupa ce a reusit sa rezlve un conflict dintre doua triburi africane. In cinstea lui au facut o ceremonie unde au sacrificat o vaca in cinstea lui si l-au servit cu urina de taur. El este foarte mandru de titlul obtinut si de atunci poarta hainele specifice tribului. A planuit sa isi vanda averea pentru a locui cu tribul in Africa in luxoasele resedinte construite din balegar.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Gunter a 4-lea – este…cel mai bogat..caine din lume. A mostenit o avere de peste 300 de milioane de dolari de la o contesa nemtoaica. Plus o casa cumparata de la Madonna pe undeva prin Miami..


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

R.Graham – acum vreo 30 de ani a deschis o banca de sperma mai speciala, care primeste „material” de la personalitati de geniu, oameni cu IQ-uri foarte mari si castigatori ai premiului Nobel. Visul lui e sa creeze o rasa de oameni superiori…

Pentru cei interesati, banca de sperma se gaseste undeva in San Diego, iar daca aveti emotii , nu va faceti griji, se va gasi ceva asistenta asiatica sa va dea o „mana de ajutor”.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Abonati-va la blog pentru a primi pe mail stiri de genu si nu numai.

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s