El se simte singur si ca sa fie acceptat nu are curajul sa isi formeze un caracter , ci incepe sa imite tot ce vede la televizor. Isi umple golurile interioare cu accesorii exterioare : un lantz gros de doua degete la vedere, sau un telefon marfa ce il scoate tot timpu pe masa, haine pe care neaparat sa se vada scris mare o firma de renume.

Pun pariu ca ar vrea sa aiba prieteni. Pun pariu ca ar vrea sa aiba cu cine discuta si altceva in afara de masini sau ce mai e nou in warcraft. Pun pariu ca ar vrea sa aiba prieteni cu care sa mearga de nebuni la pescuit cu portbagajul plin cu peturi de bere, nu doar in cluburi fashion de fite in care nu ii place deloc , dar merge ca sa dea bine…pun pariu ca ar merge la cea mai buna tipa din incinta facultatii si ar strange’o in brate dar nu o face din cauza parerii celorlalti…pun pariu ca …

Ea se simte singura si ca sa fie acceptata nu are curajul sa isi formeze un caracter, ci incepe sa imite tot ce vede la televizor. Mizeaza totul pe partea fizica, vrea sa ajunga la cancan. Nu are personalitate si isi umple golurile interioare cu accesorii exterioare. Cei mai fancy pantofi, cele mai flashy cosmetice, cei mai trendy ochelari.

Pun pariu ca ar vrea sa aibe prieteni. Pun pariu ca ar vrea sa aiba si altfel de prietene decat acelea cu care barfeste despre care cu ce s-a imbracat astazi, sau cate „L”-uri trebuie sa aiba poseta cu Louis Vuitton. Pun pariu ca ar vrea ca prietenul ei sa nu fie pampalaul descris mai sus care o asteapta 2 ore in Bmw, pana ea se aranjeaza ca sa mearga amandoi in clubul ala de care vorbeste toata lumea. Pun pariu ca ar vrea sa ii prinda ploaia si sa alerge de mana de nebuni, fara sa ii pese cum ii sta parul sau genele false.

Dragoste nu e atunci cand iti cumpara cadouri scumpe, sau cand o plimbi prin localuri de imagine.

Dragoste e atunci cand vrei sa iti iei tricoul XXL si observi ca inca mai are mirosul ei in el.
Dragoste e atunci cand puneti banii de suc primiti de la parinti pentru a lua prezervative.
Dragoste e atunci cand iti vine sa ii bati prietenele care ii baga non’stop prostii in cap.
Dragoste e atunci cand va motivati unul pe altul.
Dragoste e atunci cand uitati de voi in parc si ii musti buzele pana la sange.

Tu ce o sa le povestesti neptotilor? Nu cred ca ar fi interesati sa auda de haine de firma sau de viata ta monotona de la birou. Cine o sa ii invete sa se bucure de clipe, daca tu o sa ai o viata plina de regrete.

Frica de moarte este rezultatul unei vieti neimplinite.(Kafka)

Toti avem in lista de messenger sau facebook, zeci , sute poate chiar mii de prieteni.Dar cati dintre noi avem in agenda telefonica macar 4,5 nebuni care sunt dispusi sa iasa vara la 3 noaptea pentru un gratar in curte.

Nu am nicio treabă cu trecutul, şi nici cu viitorul. Eu trăiesc acum.(Emerson)

In 20 de ani de acum vei fi mult mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de cele pe care le-ai facut.

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s