Papamobilul este un autoturism special facut pentru Liderul Vaticanului , supranumitul Papa. Sunt mai multe modele lansate: in unele Papa sta in picioare , in altele sta asezat pe scaun.

Ce este interesant este ca geamurile autoturismului sunt confenctionate din material antiglont.

Acum vine intrebarea mea ironica : De ce are nevoie unul din principalii reprezentati ai lui Dumnezeu pe Pamant, de geamuri antiglont?…Si de ce atatia bodyguarzi in jurul lui? …Sau nu mai este de ajuns credinta de a te proteja de CEL RAU ?

Sau ascunde ceva malefic Benedict asta..

Daca te crezi bazat, aboneazate la articole !

Despre yonutz89

young'n full of life

2 răspunsuri »

  1. Anonim spune:

    in primul rand parerea mea si nu numai a mea Dumnezeu exista ..in al 2 lea rand papa este un om si noi ca si fiecare …si cred ca papa fiind o imagine a unui cult religios poate fi si dusmanul unui alt cult ..deci a fi precaut nu insemna neaparat ca credinta nu e indeajuns sa te apere …pentru cine crede exista satana care se plimba printre noi ..a fi precaut si pregatit pentru un eveniment care sar putea intampla nu inseamna ca Dumnezeu nu exista si chestii ce unii oameni si copilasi atei cred ca nu exista dar in fundu inimii lor au un sambure de credinta in Dumnezeu ..asa ca hai sa nu mai judecam pe papa si pe mahomed si sa ne uitam fiecare la noi si la situatie pe care noi o avem ..si cred ca am gasi sa ocupam timpu si alte probleme mai serioase decat sa vorbim despre papa ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s