Urmatorul pas e cu Parazitii

bitza 20 cm records

Sevraj„-ul a declansat „Sinuciderea unui inger„, iar in „Sufletul orasului” s-au demarat multe „Fapte bune” in „Goana dupa fericire„. Toate acestea reprezinta Bitza din 2004 pana in prezent.
Omul acesta a avut tupeul sa faca cu Tataee Urmatorul pas, Tovarasilor, a declarat Moartea ficatului, iar la un Dialog in fata postei cu bagaboanta, ne-a demonstrat ca Vorbeste vinul.
N-o sa vezi Copii imbatraniti inainte de timp, o sa vezi All stars (DJ Paul, Vlad Dobrescu, Grasu XXL, K-Gula ) in plina Pregatire fizica ce o sa te indemne sa tragi Concluzii dupa Rezultatul unui consum. Pana si Vanessa sopteste „Take me slow” , totul fiind un Razboi in doi din care ingerul ramane cu Aripi frante.
Are Armele pregatite mereu si ne demonstreaza ca si de sunt Cu vantu’n fata, Baietii mari nu plang.
In urma noastra, Sufletul orasului o da Din bara’n bara In fata blocului privind Alte repere Prin ochii unui trecator.
Mai departe Alta zi, alta noapte, in goana dupa fericire Bitza vine Straight from the sun cu B-Real de la Cypress Hill.

mark one si chelooRecent intr-un interviu pentru BroNews, MarkOne1 a declarat ca 20 cm Records are 5 membri : Cheloo, Ombladon, Freakadadisk, MarkOne1 si Bitza. Acesta este de multi ani in anturajul baietilor de la Parazitii avand cateva piese de remarcat.

cheloo parazitiiIntrebat despre proiectele viitoare, Cheloo a declarat ca vor aparea materiale noi si „Vrem lângă noi oameni care cântă şi au aceeaşi scară de valori, aceeaşi direcţie muzicală, nu păsărici gata să ciugulească faima şi să facă concurenţă trupelor dance.

Deci putem sta linistiti ca si pe viitor baietii vor fi tot la aceleai standarde si la aceeasi altitudine. Sound’uri hard si versuri grele sa excite urechile CNA-ului.

Umbla vorba ca hip-hop’ul a murit la noi in tara , dar avem : Parazitii, Specii, Hades records, Facem Records, Haarp Cord’u mai nou si multi altii. Dj Undoo a scos o compilatie super . VEZI AICI

Apropo, canalul youtube al Bug Mafia se afla pe locul 19 a celor mai vizionate canale din lume !

Spor!

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s