Ingeri si demoni

Il avem pe Robert Langdon, specialist in simbolistica – chemat de urgenta la sediul CERN in Elvetia.

Pentru cine nu stie, CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire), este un complex de cercetare specializat pe fizica particulelor – tehnologiile viitorului.
CERN detine cel mai mare accelerator de particule din lume , LHC, de o lungime de circa 30 de km , amplasat la zeci de metri sub pamant.

Ajuns la CERN, personajul nostru afla despre asasinarea celui mai de baza cercetator din cadrul institutiei. Afla ca acesta impreuna cu fiica lui Vittoria reusisera sa obtina particule de antimaterie, substanta mult mai puternica decat energia nucleara.

In urma asasinarii, o mostra consistenta de antimaterie lipseste. Langdon afla cu stupoare ca pe pieptul victimei , este gravat in piele un simbol ciudat.

Sa fie legendara fratie Illuminati responsabila pentru aceasta crima? Dar astea sunt doar legende, confreria a disparut demult in negura secolelor.

Oare?

Inca de pe vremea lui Galilei, fratia Illuminati a fost formata de oameni de stiinta straluciti, dar reprimati de Biserica Catolica. Membrii au fost nevoiti sa corespondeze intre ei si sa transmita invataturile mai departe in generatii prin poezii si picturi pline de simboluri.

Asasinul nostru se face cunoscut , precum si dezvaluie planul sau diabolic. Antimateria este plantata in sediul Vaticanului, chiar cand cladirea este plina de cardinali din intreaga lume pentru alegerea noului Papa.

ingeri si demoni dan brown papi papa vatican

Pare razbunarea perfecta a stiintei impotriva religiei, pentru supliciile suferite in trecut. SI ce loc mai bun ar fi decat in centrul acesteia – Vaticanul.

Actiunea ne plimba prin Vatican alaturi de Langdon si Vittoria, intr-o goana nebuna de a descifra simbolurile ce duc la sediul Illuminati, care se afla mai aproape de Vatican decat credeati. Mai multe nu va spun.

Cititi cartea si vizionati filmul !

robert langdon ingeri demoni satan

Pentru articole asemanatoare, aboneaza-te pentru a le primi direct pe mail !

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s