„Nu conteaza cat de mult traiesti, ci cum traiesti si ce lasi in urma. la fel ca picturile de mii de ani de pe peretii pesterilor..sau versurile lui Tupac.”

Usher film muzica scoala.
.
Light it up !

.
.
Sau despre cum sa ai coloana vertebrala, despre cum sa fii in stare sa aperi si sa sustii ceea ce crezi.
.
.

Intr-o era a twilight’ului si a barbatilor pasaricilor ce incep sa poarte posete, acest film din ’99 poate parea demodat pentru noul val excitat de Inna-Hot.
.
.
.
.
Actiunea se petrece intr-un liceu din Queens, NY. Un liceu cu geamuri sparte in care iarna te poti da pe gheata prin clase. Atmosfera aminteste de scolile generale si liceele de la noi din anii urmatori revolutiei: banci crapate, pereti din bai plini cu graffiti, imbulzeala pe coridoare, batai dupa colt…nu camere de luat vederi , cartele si tot felu de accesorii inutile.

Il avem pe Lester (Usher), pe Stephanie – tipa de care e indragostit Lester, pe Rodney – tipul gang related si pe Ziggy – tipul tacut ce deseneaza.

Totul porneste de la un incident in care gardianul scolii ajunge tinut ostatic in scoala de Lester si cativa prieteni. Panica, politie, negocieri, mass media – cartieru sare’n aer.

Nu vor sa faca pe eroii, vor doar sa fie auziti.

Consider deasemenea soundtrackul filmului exceptional. Artisti ca : DMX, Amil, Fredro Starr si altii dau o nota sonora atmosferei si evenimentelor din film.
.
.
.
.

Apropo de Fredro Starr, recomand acestora albumul Firestarr, lansat in 2001 (pentru cunoscatori).

.
.
.
.
.
.Pentru a primi direct pe mail alte articole asemanatoare, aboneaza-te.

.
.
Light it up !

Despre yonutz89

young'n full of life

Lasă un comentariu